De 5 belangrijke SEO trends in 2015

Het internet heeft een zeer belangrijke invloed op hoe marketing wordt uitgevoerd in deze sterk veranderende digitale wereld. Tegenwoordig wijzigen veel marketingafdelingen van koers. De traditionele manier van denken (push marketing) wordt vervangen door moderne vormen zoals segmentatie-, content- en ander vormen van inbound marketing. In deze vorm van marketing ligt de nadrukt op het helpen van de consument, zonder hem te pushen met irritante reclame acties. In het kort eigenlijk de essentie van de huidige vorm van Search Engine Optimization (SEO). Hierbij investeren organisaties in het produceren van relevante om niet het merk, maar om een verhaal te verkopen.

In de “Top 8 SEO Trends to Watch Out in 2015” bespreken we de meest effectieve SEO trends en de bestpractices dieĀ vanaf vandaag niet meer mogen ontbreken.


8 SEO Trends

Infographic source:Ā CJG Digital Marketing

Eperium

Al sinds 1999 stelt E-commerce specialist Eperium klanten in staat om het maximale resultaat te halen uit E-commerce. Eperium is Intershop Platinum Partner en adviseert onder andere over strategie en conversiemarketing. Ook zorgen we voor technische implementaties en nemen we projectmanagement uit handen. We gebruiken hiervoor bewezen software van Intershop, IBM en Informatica, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Dat doen we met onze gepassioneerde medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Weesp) en India (New-Delhi). Meer informatie is te lezen op: www.eperium.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *