Dinsdag Magento extensie reviews – Week 39

In week 39 hebben we beschikking over 41 nieuwe extensies. De trend van deze week is een tag cloud, ze worden in alle soorten en maten aangeboden. Ik review er echter geen enkele want de toegevoegde waarde van een tag cloud vind ik minimaal. Mocht je hier anders tegenaan kijken laat het me weten of reageer via Twitter. Mijn account is http://twitter.com/allarddbr

Mocht je nog willen weten welke Magento extensies er vorige week uitgekomen zijn, lees dan mijn vorige blogpost.

Video Product Pro

Steeds meer sites gebruiken video om hun producten aan te prijzen. Deze extensie helpt om eenvoudig filmpjes toe te voegen bij je product. De filmpjes worden wel gehost op andere sites zoals Youtube maar kunnen met super veel eenvoud worden gekoppeld aan je product. Geef de video een naam, upload een thumbnail, video link toevoegen en tot slot een beschrijving et Voila! En het ziet er ook nog netjes uit op de product detail pagina.

video-product-pro

Prijs:  gratis
Geen demo beschikbaar
Categorie: Personalisatie
Beoordeling Eperium: 3 sterren uit 5

Product Instant Search

Deze extensie  biedt iets vernieuwends. Met deze extensie kan je zoeken op de storefront en het resultaat is direct een product met beschrijving. Dit klinkt op zichzelf niet zo vernieuwend, maar als je deze extensie probeert dan zie je dat het toch wel een slimme oplossing is. Of deze extensie goed werkt bij een groot product assortiment dat betwijfel ik. Maar als je een shop hebt met niet al te veel producten, dan is dit volgens mij een nuttige extensie.

product-instant-search

Prijs:  $89.00 (let op, dollars
Demo:  http://www.magestore.com/demo/instantsearch/
Categorie: Search
Beoordeling Eperium: 4 sterren uit 5

Customer Navigation

Magento blinkt als pakket in mijn optiek vooral uit vanwege zijn volwassen storefront. Het is een zeer complete storefront en er is duidelijk rekening gehouden met de bezoekers. Wat ik als Nederlandse Magento gebruiker echter wel lastig vind, is dat deze storefront erg op de Amerikaanse markt is gericht en op sommige gebieden iets te uitgebreid is. Deze extensie zorgt ervoor dat my account van de klant een stuk lean en meaner gemaakt kan worden. Ik vind dit een goede zet want in my account van Magento zie ik soms door de bomen het bos niet meer.

customer-navigation

Prijs:  $89.00
Demo:  http://demo1.mageservices.com/index.php/electronics/cell-phones/htc-touch-diamond.html
Categorie: Catalog
Beoordeling Eperium: 4 sterren uit 5

Gepubliceerd door

Tim Bosch

Eperium is sinds november 2016 Salmon geworden, een WPP bedrijf. Al sinds 1989 stelt E-commerce specialist Salmon klanten in staat om het maximale resultaat te halen uit E-commerce. Salmon is Intershop Platinum Partner en adviseert onder andere over strategie en conversiemarketing. Ook zorgen we voor technische implementaties en nemen we projectmanagement uit handen. We gebruiken hiervoor bewezen software van Intershop, IBM en Informatica, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Dat doen we met onze gepassioneerde medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Weesp), UK, China en India (New-Delhi). Meer informatie is te lezen op: www.salmon.coml.

4 gedachten over “Dinsdag Magento extensie reviews – Week 39”

 1. Goedenavond,
  Ik kom nu voor het eerst op jullie site en als Magento gebruiker ben ik zeer content met deze pagina! Ik heb me er gelijk op geabonneerd.
  Helemaal Top, dank je wel.

  Aangezien ik niet weet welke extensies jullie allemaal besproken hebben heb ik een vraag:
  Ik ben op zoek naar een reviewbooster. Een extensie die onze klanten na een bepaald aantal dagen een e-mail stuurt met het verzoek een product review te plaatsen.
  Er is er een op de markt maar die vraagt sinds kort belachelijk veel geld voor zijn extensie (afhankelijk van het aantal producten in de shop).
  Kennen jullie een dergelijke betaalbare extensie?

  Ik verneem graag een reactie.

 2. Beste Robin,

  Sorry voor mijn late reactie. Ik ben veel bezig met Magento maar dan gaat er wel eens wat fout in WordPress.

  Vind de gedachte van een customer reviewbooster met follow up mails wel goed bedacht. Ben de functionaliteit nog niet tegen gekomen, maar dat betekent niet dat deze er niet is. Mijn ervaring met veel extensies is dat ze vaak net niet goed aansluiten bij wat je als webwinkelier echt nodig hebt.

  Sinds ik ben begonnen met deze wekelijkse blog krijg ik vaak reactie van de ontwikkelaars van de extensies of ik ze niet kan helpen met features voor de Nederlandse markt.

  Het verschilt per ontwikkelaar maar het is het proberen waard om een extensie die al bijna voldoet aan te schrijven met een request for new feature.

  Je zou deze partij kunnen proberen http://ecommerce.aheadworks.com/extensions/follow-up-email.html?lic=ee

  Als de extensie aanbieders niet meewerken kan je ook nog kiezen om zelf een paar eenvoudige aanpassingen te laten doen. Ben benieuwd waar je op uit komt. Als ik nog wat vind zal ik het je laten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *