Welkom op onze vernieuwde blog!

Al jaren vind je op de ecommerceblog zeer veel vernieuwende, interessante en innovatieve artikelen over ecommerce. En wij vonden dat onze blog zelf ook wel een vernieuwing kon gebruiken. Uiteraard blijven we interessante ecommerce artikelen plaatsen, we zitten alleen in een nieuwe jasje.

We horen graag wat jullie ervan vinden!

Gepubliceerd door

Tim Bosch

Eperium is sinds november 2016 Salmon geworden, een WPP bedrijf. Al sinds 1989 stelt E-commerce specialist Salmon klanten in staat om het maximale resultaat te halen uit E-commerce. Salmon is Intershop Platinum Partner en adviseert onder andere over strategie en conversiemarketing. Ook zorgen we voor technische implementaties en nemen we projectmanagement uit handen. We gebruiken hiervoor bewezen software van Intershop, IBM en Informatica, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Dat doen we met onze gepassioneerde medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Weesp), UK, China en India (New-Delhi). Meer informatie is te lezen op: www.salmon.coml.

3 gedachten over “Welkom op onze vernieuwde blog!”

  1. Hij is erg mooi geworden, maar ook wat stil! Al bijna twee maanden geen bericht meer! Betekent het nieuwe design een lagere oplage?

  2. Wat een mooie blog is het geworden! Zeer interessant en educatief! Ik wil graag ook nog even de vraag van Dirk Jan voortzetten. Komt er een nieuw design?

    Groet,

    Jasper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *