Welkom op onze vernieuwde blog!

Al jaren vind je op de ecommerceblog zeer veel vernieuwende, interessante en innovatieve artikelen over ecommerce. En wij vonden dat onze blog zelf ook wel een vernieuwing kon gebruiken. Uiteraard blijven we interessante ecommerce artikelen plaatsen, we zitten alleen in een nieuwe jasje.

We horen graag wat jullie ervan vinden!

Eperium

Al sinds 1999 stelt E-commerce specialist Eperium klanten in staat om het maximale resultaat te halen uit E-commerce. Eperium is Intershop Platinum Partner en adviseert onder andere over strategie en conversiemarketing. Ook zorgen we voor technische implementaties en nemen we projectmanagement uit handen. We gebruiken hiervoor bewezen software van Intershop, IBM en Informatica, waarop meerdere professionele webwinkels kunnen draaien. Dat doen we met onze gepassioneerde medewerkers, vanuit onze vestigingen in Nederland (Weesp) en India (New-Delhi). Meer informatie is te lezen op: www.eperium.nl.

3 gedachten over “Welkom op onze vernieuwde blog!

 • 7 juli 2011 om 10:34
  Permalink

  Hij is erg mooi geworden, maar ook wat stil! Al bijna twee maanden geen bericht meer! Betekent het nieuwe design een lagere oplage?

 • 11 oktober 2011 om 12:01
  Permalink

  Wat een mooie blog is het geworden! Zeer interessant en educatief! Ik wil graag ook nog even de vraag van Dirk Jan voortzetten. Komt er een nieuw design?

  Groet,

  Jasper

 • 2 januari 2012 om 15:01
  Permalink

  Leuk blog, heb een aantal zeer interessante artikelen gelezen. Maar ook ik wacht met spanning op de volgende publicatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *