Etikettering binnen de voedselindustrie

Webinar: Etikettering binnen de voedselindustrie

Vanaf december 2014 is het van groot belang dat alle informatie over voedsel, in welke vorm dan ook, voldoet aan de nieuwe regelgeving. Daarom is de etikettering een veel besproken onderwerp binnen de foodbranche!

De wetswijziging zal grote consequenties hebben op de wijze waarop uw producten zowel on- en offline worden gepresenteerd. Alle verplichte etiketinformatie op een levensmiddelenverpakking moeten namelijk online beschikbaar zijn.

Om u te helpen bij deze complexe ingreep geeft Eperium in samenwerking met Informatica tijdens het webinar de antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat houdt de veranderde wetgeving in de voedselindustrie precies in?
  • Wat zijn de consequenties voor het vastleggen van de gegevens?
  • Hoe gaat u efficiĆ«nt om met Product Data Beheer; zowel offline op de etiketten als ook online in uw eCommerce omgeving?
  • Hoe komt u tegemoet aan de informatieplicht naar de consument?
  • Hoe kunt u deze bedreiging omzetten in commerciĆ«le kansen?

Ook licht Bas van der Krogt, Manager E-Commerce bij Hoogvliet hun case toe en geeft een realistische kijk op de impact die de gewijzigde wetgeving omtrent product informatie organisatorisch heeft gehad. Maar ook de commerciele kansen en mogelijkheden die werden gezien door deze wijziging.

Dit webinar is geschikt voor Supply Chain Managers, E-Commerce- en Marketingmanagers en overige belanghebbende in de voedselindustrie (supermarkten, producenten, halffabricaten etc.)