Over ons

In 2008 is Ecommerceblog.nl gestart met als doel om je te voorzien van het laatste e-commerce nieuws. Inmiddels bestaat e-commerceblog al meer dan 10 jaar en staat het vol met blogs over uiteenlopende onderwerpen. Niet alleen artikelen over e-commerce komen aan bod, maar je kunt ook artikelen lezen over design, technologie, social media en marketing. Recent is daar het onderwerp marketplaces aan toegevoegd. Eigenlijk alles wat met e-commerce te maken heeft.

Er zijn op E-commerceblog in de afgelopen 10 jaar niet constant blogs geplaatst. In 2008, 2009 en 2010 was het erg actief. Tot aan 2015 zijn er af en toe blogs gemaakt. Vanaf 2017 wil e-commerceblog weer up-to-date te zijn en wordt er elke maand of twee keer per maand een artikel geplaatst.

Omdat wij graag ook ander inzichten en kennis willen delen, willen we vanaf 2019 ook gaan starten met gastblogs. Heb jij een interessante blog en wil je deze op e-commerceblog hebben? Stuur ons een berichtje via het contactformulier op de contactpagina!

Veel leesplezier!