Dinsdag Magento extensie reviews – Week 39

In week 39 hebben we beschikking over 41 nieuwe extensies. De trend van deze week is een tag cloud, ze worden in alle soorten en maten aangeboden. Ik review er echter geen enkele want de toegevoegde waarde van een tag cloud vind ik minimaal. Mocht je hier anders tegenaan kijken laat het me weten of reageer via Twitter. Mijn account is http://twitter.com/allarddbr

Mocht je nog willen weten welke Magento extensies er vorige week uitgekomen zijn, lees dan mijn vorige blogpost.

Video Product Pro

Steeds meer sites gebruiken video om hun producten aan te prijzen. Deze extensie helpt om eenvoudig filmpjes toe te voegen bij je product. De filmpjes worden wel gehost op andere sites zoals Youtube maar kunnen met super veel eenvoud worden gekoppeld aan je product. Geef de video een naam, upload een thumbnail, video link toevoegen en tot slot een beschrijving et Voila! En het ziet er ook nog netjes uit op de product detail pagina.

video-product-pro

Prijs:  gratis
Geen demo beschikbaar
Categorie: Personalisatie
Beoordeling Eperium: 3 sterren uit 5

Product Instant Search

Deze extensie  biedt iets vernieuwends. Met deze extensie kan je zoeken op de storefront en het resultaat is direct een product met beschrijving. Dit klinkt op zichzelf niet zo vernieuwend, maar als je deze extensie probeert dan zie je dat het toch wel een slimme oplossing is. Of deze extensie goed werkt bij een groot product assortiment dat betwijfel ik. Maar als je een shop hebt met niet al te veel producten, dan is dit volgens mij een nuttige extensie.

product-instant-search

Prijs:  $89.00 (let op, dollars
Demo:  http://www.magestore.com/demo/instantsearch/
Categorie: Search
Beoordeling Eperium: 4 sterren uit 5

Customer Navigation

Magento blinkt als pakket in mijn optiek vooral uit vanwege zijn volwassen storefront. Het is een zeer complete storefront en er is duidelijk rekening gehouden met de bezoekers. Wat ik als Nederlandse Magento gebruiker echter wel lastig vind, is dat deze storefront erg op de Amerikaanse markt is gericht en op sommige gebieden iets te uitgebreid is. Deze extensie zorgt ervoor dat my account van de klant een stuk lean en meaner gemaakt kan worden. Ik vind dit een goede zet want in my account van Magento zie ik soms door de bomen het bos niet meer.

customer-navigation

Prijs:  $89.00
Demo:  http://demo1.mageservices.com/index.php/electronics/cell-phones/htc-touch-diamond.html
Categorie: Catalog
Beoordeling Eperium: 4 sterren uit 5