magento commerce

In week 39 hebben we beschikking over 41 nieuwe extensies. De trend van deze week is een tag cloud, ze worden in alle soorten en maten aangeboden. Ik review er echter geen enkele want de toegevoegde waarde van een tag cloud vind ik minimaal.

Mocht je nog willen weten welke Magento extensies er vorige week uitgekomen zijn, lees dan mijn vorige blogpost.

Video Product Pro

Steeds meer sites gebruiken video om hun producten aan te prijzen. Deze extensie helpt om eenvoudig filmpjes toe te voegen bij je product. De filmpjes worden wel gehost op andervideo-product-proe sites zoals Youtube maar kunnen met super veel eenvoud worden gekoppeld aan je product. Geef de video een naam, upload een thumbnail, video link toevoegen en tot slot een beschrijving et Voila! En het ziet er ook nog netjes uit op de product detail pagina.

Prijs:  gratis
Demo: Geen demo beschikbaar
Categorie: Personalisatie

Product Instant Search

Deze extensie  biedt iets vernieuwends. Met deze extensie kan je zoeken op de storefront en het resultaat is direct een product met beschrijving. Dit klinkt op zichproduct-instant-searchzelf niet zo vernieuwend, maar als je deze extensie probeert dan zie je dat het toch wel een slimme oplossing is. Of deze extensie goed werkt bij een groot product assortiment dat betwijfel ik. Maar als je een shop hebt met niet al te veel producten, dan is dit volgens mij een nuttige extensie.

Prijs:  $89.00 (let op, dollars
Demo:  http://www.magestore.com/demo/instantsearch/
Categorie: Search

Customer Navigation

Magento blinkt als pakket in mijn optiek vooral uit vanwege zijn volwassen storefront. Het is een zeer complete storefront en er is duidelijk rekening gehouden met de bezoekerscustomer-navigation. Wat ik als Nederlandse Magento gebruiker echter wel lastig vind, is dat deze storefront erg op de Amerikaanse markt is gericht en op sommige gebieden iets te uitgebreid is. Deze extensie zorgt ervoor dat my account van de klant een stuk lean en meaner gemaakt kan worden. Ik vind dit een goede zet want in my account van Magento zie ik soms door de bomen het bos niet meer.

Prijs:  $89.00
Demo:  http://demo1.mageservices.com/index.php/electronics/cell-phones/htc-touch-diamond.html
Categorie: Catalog

Lees hier ook de Magento extensie review van week 34, week 35, week 36, week 37 en week 40.