De toekomst van groothandels en fabrikanten ligt in de Cloud

“Om zich te onderscheiden moeten merken een klantbeleving bieden die aansluit bij individuele behoeftes”, aldus John Watton, marketing director digital marketing EMEA bij Adobe (marketingonline.nl, 2016).

We leven in een tijdperk waarin alles draait om klantbeleving. Andersom verwachten klanten dat bedrijven 24/7 bereikbaar zijn en dat zij met het grootste gemak hun onlin einkopen kunnen doen. In de B2B-handel is dit niet anders. Het is van belang dat groothandels en fabrikanten inspelen op deze trend en daarmee klaar zijn voor de toekomst.

Eperium biedt de oplossing met Sellsmart
Nieuwe start-ups en producenten met nieuwe businessmodellen laten de concurrentie toenemen. Sellsmart is hét slimme E-commerce model voor de veranderende B2B-markt. Een slim samengestelde SaaS-oplossing met pure focus op het verbeteren van de business. Dit unieke model voor digitale commercie maakt het mogelijk om snel, flexibel en betaalbaar mee te groeien in de steeds veranderende wereld van vandaag en morgen. Het is ontwikkeld voor groothandels en fabrikanten en biedt de mogelijkheid om op uw eigen en neiuwe manier zaken te doen met klanten.

 

“Binnen 9 weken live met een 100% responsive en geïntegreerde webshop in de Cloud.”

Sellsmart draait volledig in de Cloud en is daarmee altijd en overal beschikbaar. Voor de cloud-infrastructuur wordt middels AWS uitsluitend gebruik gemaakt van Europese Amazon servers. Klanten krijgen hierdoor de mogelijkheid om online orders te plaatsen en eenvoudig transacties te doen.

 

“Sellsmart is een flexibele SaaS-oplossing waar u uw eigen business rules aan toe kunt voegen. Met Sellsmart behoudt u uw onderscheidend vermogen.”

Offertes kunnen online worden aangevraagd en omgezet worden tot orders. Met één druk op de knop worden oude offline en online bestellingen opnieuw geplaatst. Productdata van leveranciers zijn eenvoudig te verreiken en aanvullende marketingfeatures zoals SEO, cross-sell & up-sell en rating & review zijn beschikbaar. Sellsmart is een volwaardig Enterprise E-commerce platform met een MKB prijskaartje.

Sellsmart in het kort:

  • Betaalbaar, flexibel, snel & compleet
  • 100% werkend in de cloud
  • Compleet Enterprise E-commerce platform van Intershop met een MKB prijskaartje
  • Draaiend op de servers van Amazon Web Services
  • Snelle implementatie via UNIT4
  • Extra veilig door de data-hub van WSO2
  • De mogelijkheid om uw eigen business rules op te nemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden va nSellsmart? Bekijk dan de website www.sellsmart.nl of neem contact op via marketing@eperium.com